Permanente make-up

Permanente make-up

Wilt u altijd verzorgd voor de dag komen, ook zonder make-up aan te moeten brengen? Dan kan permanente make-up voor u de oplossing zijn!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

De permanente make-up behandeling bestaat meestal uit 2 a 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de behandeling zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na ongeveer 6 weken plannen we de vervolg afspraak. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Er zitten 6 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is.

Wenkbrauwen

3D Hairstrokes (3 behandelingen)

€ 295,-

De hairstroke techniek is een speciale techniek die een hele mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.
 

Ombre powder brows (3 behandelingen)

€ 295,-

Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. ‘Ombré’ is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.

Ogen

Infralash boven of onder (3 behandelingen)

€ 150,-

Bij een Infralash wordt een strak lijntje tussen de wimpers aangebracht.
Het is een stuk dunner dan een eyeliner. Doordat het alleen tussen de wimpers wordt aangebracht valt het niet op dat u permanente make-up draagt, maar oogt het alsof u vollere wimpers hebt.

Eyeliner (3 behandelingen)

€ 195,-

Een permanente eyeliner is dé uitkomst voor als u met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen.
Een eyeliner kan gepigmenteerd worden met een zwart pigment, maar u kunt ook kiezen voor een zwarte eyeliner die overvloeit in een andere kleur.
 

Infralash boven + onder (3 behandelingen)

€ 250,-

Permanente make-up, ook iets voor jou?

Altijd verzorgd door permanente make-up. Dat kan! Graag nemen we met jou de mogelijkheden door. Neem contac mte ons op en wij vertellen je graag meer!